Víz- és szennyvíztechnológia

Víz- és szennyvíztechnológia

Az EuroAszfalt Kft. Környezetvédelmi Igazgatóság szakemberei több tíz éves szakmai múlttal rendelkeznek környezetvédelmi beruházások kivitelezésében. Cégcsoportunk elkötelezett a környezet védelme, a talaj minőségének megóvása és felszíni, valamint felszín alatti vizeink szennyezésének megakadályozása tekintetében. E célok megvalósítását korszerű víz-, és szennyvíztisztító telepek építésével támogatjuk.

Mindig a Megrendelő elvárásait szem előtt tartva, - a tervezéstől a kivitelezésig a feladatok komplex megvalósítását vállalva - első osztályú minőségben, kollégáink szakmai tudásuk legjavát adják a projektek sikeres kivitelezéséhez, amit a kiváló technikai felszereltségnek és a magasan képzett szakembergárdának köszönhetünk.

A víz-és szennyvíztechnológiai projektek megvalósítása során elvégezzük a létesítmények tervezési, engedélyeztetési, kivitelezési munkáit, és az elkészült művet a Hatóságok által előírt próbaüzemek eredményes lefolytatását követően adjuk át Megrendelőink részére. Az egyes munkafolyamatokat saját szellemi és fizikai állomány alkalmazása mellett szak-alvállalkozók bevonásával valósítjuk meg, törekedve a helyi vállalkozások foglalkoztatására.

Szennyvíztisztításban az elkészült létesítmények a kor legmagasabb műszaki színvonalának megfelelve biztosítják a szennyvíztisztítás valamennyi fázisának működését, beleértve az előmechanikai fokozattól az eleveniszapos biológiai tisztításon át a fázisszétválasztás, utószűrés, fertőtlenítés lépéséig. A keletkezett szennyvíziszapok kezelésére biogázos rendszerrel kiegészített rothasztási, valamint komposztálási és szoláris iszapszárítási technológiákat telepítünk.

Víztisztításban a földrajzilag rendkívül változatos tisztítandó paramétereknek megfelelően alakítjuk ki a technológiát és a tisztítási folyamatokat, majd gondos kivitelezés és jellemzően folyamatos, zavartalan vízszolgáltatás mellett valósítjuk meg vízműtelepeinket.

Ezen területen rendelkezünk referenciával:
•    Szennyvíztisztító telepek komplett tervezése, kivitelezése
•    Vízműtelepek komplett tervezése, kivitelezése
•    Komposztáló telepek komplett tervezése, kivitelezése
•    Szennyvíziszap kezelés teljes spektrumát felölelő szolgáltatások
•    Biogáz hasznosítás tervezése, kivitelezése

A kivitelezés megfelelő minőségének folyamatos fenntartását és egyidejűleg a környezet védelmét, a munkahelyi egészségvédelem és biztonság megőrzését és a katonai többletkövetelmények teljesítését a cégcsoport vezetésének elkötelezettsége, valamint az MSZ EN ISO 9001:2008, az AQAP 2110:2009, az MSZ EN ISO 14001:2004, és az MSZ 28001:2008 szabványok szerint kialakított, bevezetett és működtetett integrált irányítási rendszer szabályozza.