Hulladékgazdálkodás

Hulladékgazdálkodás

Az EuroAszfalt Kft. Környezetvédelmi Igazgatóság szakemberei több tíz éves szakmai múlttal rendelkeznek környezetvédelmi beruházások kivitelezésében. Cégcsoportunk elkötelezett a környezet védelme, a talaj minőségének megóvása és felszíni, valamint felszín alatti vizeink szennyezésének megakadályozása tekintetében. E célok megvalósítását korszerű hulladékkezelő telepek építésével támogatjuk

Mindig a Megrendelő elvárásait szem előtt tartva, - a tervezéstől a kivitelezésig a feladatok komplex megvalósítását vállalva - első osztályú minőségben, kollégáink szakmai tudásuk legjavát adják a projektek sikeres kivitelezéséhez, amit a kiváló technikai felszereltségnek és a magasan képzett szakembergárdának köszönhetünk.

Az Európai Uniós előírásoknak megfelelő kommunális hulladékkezelő létesítmények tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Referenciáink között tartjuk számon a 2007-2010 között tervezett és kivitelezett Dél-Balaton, valamint a Sió-völgye térségét kiszolgáló hulladékgazdálkodási rendszert 2mrd Ft értékben és a 2010-2014 között megvalósult Pusztazámori Hulladékkezelő központ II. ütemét 2,3mrd Ft beruházási költséggel.

A kivitelezés megfelelő minőségének folyamatos fenntartását és egyidejűleg a környezet védelmét, a munkahelyi egészségvédelem és biztonság megőrzését és a katonai többletkövetelmények teljesítését a cégcsoport vezetésének elkötelezettsége, valamint az MSZ EN ISO 9001:2008, az AQAP 2110:2009, az MSZ EN ISO 14001:2004, és az MSZ 28001:2008 szabványok szerint kialakított, bevezetett és működtetett integrált irányítási rendszer szabályozza.