Egyéb útépítés

Egyéb útépítés

Az Euroaszfalt Kft. útépítési munkáival az úthasználók hazánk bármely szegletében találkozhatnak, mivel az ország különböző pontjaiban telepített aszfaltkeverő üzemeinkből a melegaszfaltot a munkaterületeinkre megfelelő minőségben tudjuk kiszállítani. Megrendelőink jellemzően az állami, valamint az önkormányzati utak fejlesztői, de egyéb nagyberuházók számára is biztosítjuk az útépítési feladatok I. osztályú minőségben és határidőre történő kivitelezését.

Cégünk az útépítési feladatok komplex megvalósítását képes ellátni, a közműkiváltási munkáktól kezdődően a különböző földmunkák és hídépítési feladatokon át a befejező, forgalomtechnikai munkákkal bezárólag. A kivitelezési feladatokat döntő többségben saját gép- és eszközparkunkkal látjuk el, a speciális munkákra szakalvállalkozókat tudunk bevonni.

Az elkészült utak burkolattípusát tekintve találkozhatnak a nagyforgalmú nyomvonalas létesítményeknek épült beton és aszfalt mellett a kisebb forgalomnak készült térkő burkolatú felületekkel is. Az autópálya és település elkerülő szakaszok mellett vállaljuk a kerékpár és a gyalogosforgalom számára megépítendő utak megvalósítását is.