Emulzió és hidegaszfalt

Emulzió és hidegaszfalt

A STRAVIA Emulziógyártó és Útfenntartó Kft., az EuroAszfalt cégcsoport tagja, 1996-ban jött létre, bejegyzése 1997. júliusában történt. A társaság tulajdonosai: DPA Holding Kft. (50%), STRABAG Építő Zrt. (25%), ÖSTERREICHISCHE VIALIT GMBH (25%).

A STRAVIA Emulziógyártó és Útfenntartó Kft. főtevékenysége: út- és mélyépítésnél alkalmazható bitumenemulziók gyártása, felhasználása és értékesítése, valamint olyan speciális termékek gyártása és forgalmazása, amelyek az útfenntartás területein minden kivitelező számára alkalmazhatók. Gyártmányaikat főleg aszfaltrétegek ragasztásánál, felületi bevonatok építésénél, illetve hidegaszfalt-keverékek készítésénél használják.

A társaság az elmúlt években számos speciális terméket és szolgáltatást honosított meg Magyarországon: Viafalt, környezetbarát hígított bitumenek – SHB 180/300 és SHMB 180/300 elnevezéssel, Coldrefalt, Refug 2K, RBT Color, Rephalt 0/4, 0/8, Resist 2K (különösen környezetbarát produktumok, mivel illó oldószereket nem tartalmaznak).

A STRAVIA Kft. legújabb terméke: MIXPHALT on SITE, mely a felhasználó igénye szerint, saját kivitelezéssel, a helyszínen keverve és bedolgozva alkalmas útjavításra.

A cég munkájához az ISO 9001:2009 minőségirányítási és az ISO 14001:2005 környezetirányítási rendszert működteti, és saját akkreditált vizsgáló laboratóriummal rendelkezik.

www.stravia.hu