Aszfalt- és betonelőállítás

Aszfalt- és betonelőállítás

Útépítési aszfalt és beton keverékek gyártása és öntött aszfalt kivitelezés

Az Aszfalt Hungária Kft. mint az EuroAszfalt cégcsoport tagja aszfalt gyártási fő tevékenységét országos lefedettséggel végzi, kiépített keverő hálózatának köszönhetően.

Első számú megrendelőként az EuroAszfalt cégcsoport aszfalt ellátását végzi, azonban a vásárlói körében megtalálhatóak a magyar útépítő piac kisebb és nagyobb szereplői , valamint az állami és önkormányzati szervezetek. Az üzemi gyártásellenőrzésre tanúsított keverőtelepekkel követik, az Európai normáknak megfelelő szintű gyártást, valamint elkötelezve a környezetvédelem iránt alkalmazzák az újrahasznosítási technológiákat és a befektetett energia optimalizálást.

Beton gyártási kiegészítő tevékenységet projekt szinten végezzük, követve az EuroAszfalt cégcsoport munkáit, valamint igazodva az országban kiírásra kerülő nagy vonalas útépítési munkákhoz.

Az öntött aszfalt kivitelezési tevékenység, elsősorban hídépítésekhez kapcsolódó öntött aszfaltos feladatokra fókuszál.  

Célunk továbbra is a keverőtelepek vonzáskörzetébe tartozó útépítési munkáihoz szükséges útügyi műszaki előírásoknak, műszaki tendereknek megfelelő minőségű aszfalt és beton keverékek előállítása, valamint az öntött aszfaltos munkák szélesebb körű kivitelezése.